Gustare calda cu ton

de alilianaa in Sandvisuri, 16 Sep 2013 | 2733 vizualizari

COMENTARII (24)

Irina 1

16.09.2013, 19:21

Buna gustare ai mai facut, Liliana!

Constelatialeu 1

16.09.2013, 19:24

L-ai trimis pe Padre la pescuit?

alilianaa 1

16.09.2013, 19:26

Irina, a fost pe repede inainte... multumesc frumos

alilianaa 1

16.09.2013, 19:27

Cleme...sigur, numai ton avem pe garla

Valclaudia 1

16.09.2013, 19:27

e buna!

alilianaa 1

16.09.2013, 19:29

Claudia, buna, buna...multumesc

Constelatialeu 1

16.09.2013, 19:31

Am banuit eu ca aveti o garla fermecata..

alilianaa 1

16.09.2013, 19:34

Cand mai vii pe la noi, sa spui, sa pregtim undite, sa iei si tu la Campina

Merisor 1

16.09.2013, 19:35

Liliana garla aia a voastra nu cumva se varsa-n Arges, ca ma duc sa-mi cumpar si eu ustensile de pescuit

alilianaa 1

16.09.2013, 19:38

Meri, cam da...dar aici la noi, unde da Padre la peste, tonul asta e de mare calitate..asa de calitate e, ca-l prinde fix in cutie de metal si maruntit gata. asa ca trebuie sa dai la peste tot pe balta noastra, aci

MotanLaOale 1

16.09.2013, 19:43

bun bun
Cand migreaza macroul afumat sa ma chemi si pe mine! ))

alilianaa 1

16.09.2013, 19:45

Vladimir, chiar bun..

alilianaa 1

16.09.2013, 19:50

Vladimir, cred ca acum cand se lasa anotimpul rece vine si macroul....ala se prinde la copca

portiadelumina 1

16.09.2013, 19:55

Asta deja-i dusă

Lavinia 1

16.09.2013, 20:03

bun

MotanLaOale 1

16.09.2013, 20:07

Cine Padre???? ))

nilgun 1

16.09.2013, 20:20

buna

portiadelumina 1

16.09.2013, 20:24

Vladimir, gustarea)))))

- Andreea - 1

16.09.2013, 20:59

Ador tonul

Bya Ralu 1

16.09.2013, 20:59

bun bun

Rocsi 1

16.09.2013, 21:19

alilianaa 1

17.09.2013, 07:50

Lavinia, Nilgun, multumesc

alilianaa 1

17.09.2013, 07:50

Andreea, Bya, multumesc

alilianaa 1

17.09.2013, 07:51

Rocsimultumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv corndog