Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 1050 vizualizari

 

Neuronul meu si le-a imaginat aseara,in somn...

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla integrala
  • 1 cub de miez de lapte
  • 2-3 masline
  • 20-30 g cascaval ras
  • 2 rosii cherry
  • 4 feli de salam Sinaia
  • marar pt.decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco:

Se taie chifla in doua si se baga la cuptor 5 min,apoi se presara cascaval peste chifla.

Miezul de lapte se taie in patru,salamul este pe post de vela,maslina un steag, rosiile sunt matelotii si cam astea-s barcutele-gustarica delaco.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco 219800
retete culinare - Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco 219801
retete culinare - Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco 219802
retete culinare - Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco 219803

COMENTARII (19)

alilianaa 1

15.04.2013, 19:46

Ce fain arata!

marianascarlat 1

18.04.2013, 16:59

Ce inspirarie ai avut! Pot sa fur idea?

Constelatialeu 1

18.04.2013, 17:07

Mariana,poti sa o furi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55