Gustare cu soia si mixt de legume

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 10 Apr 2013 | 3944 vizualizari

 

Am facut o incercare sa vad ce iese,deoarece trebuia sa ma gandesc la ceva de post care merge sa pui gustare la un parastas.Si m-am gadit sa fac aceasta combinatie intre soia si legume si sa le coc in forme de silicon.

 

INGREDIENTE

  • 450 g mixt legume( orez,mazare baby,morcov baby,ciuperci,ardei rosu,ardei verde,porumb)
  • 80 g soia 'Inedit''
  • 2 leg.ceapa verde ( 6 fire )
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu soia si mixt de legume:

Soia am hidratat-o cu 100 ml apa fiarta. Mixul de legume impreuna cu ceapa taiata marunt le-am calit in 50 ml ulei, cca 10 minute. Soia am scurs-o intr-o strecuratoare, am pus-o in castron, am adaugat si legumele calite, mararul tocat marunt, sare, piper dupa gust, am pus 3 linguri de pesmet si 50 ml ulei si am omogenizat compozita. Le-am pus in forme si le-am dat la cuptorul preancalzit cca 40 minute, la foc domol.

TIPS-URI

1

cand am hidratat soia am adaugat si 1/2 lingurita sare

2

am taiat mai marunt si morcovii si ciupercile din mixtul de legume

3

soia n-am scurs-o mult,decat cat a iesit apa cand am pus-o in strecuratoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu soia si mixt de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

11.04.2013, 09:11

Si mie-mi plac chiftelutele coapte in forma de briose.
Foarte frumos le-ai aranjat

Constelatialeu 1

11.04.2013, 09:33

Multumesc,Dia !

babi5 1

07.10.2014, 07:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu bucatele de soia