Gustarea pofticiosului de la miezul noptii

de mihaelar63 in Porc, 29 Apr 2010 | 2994 vizualizari

 

dupa ce am facut foame , pofteam ceva gustos si foarte rapid ,

 

INGREDIENTE

  • 2 felii cotlet porc ,
  • 1 cartof mare nou
  • 50 gr cascaval afumat
  • 1 rosie
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustarea pofticiosului de la miezul noptii:

Cartoful se curata se spala si se feliaza .

Se pune cotletul la prajit inconjurat de felii de cartof, se sareaza .

Se aranjeaza carnea si cartofii pe farfurie cu rosie feliata, presarate cu piper si usturoi verde maruntit .

Cartofii ,, se lipesc '' cat sunt fierbinti cu o fasie de cascaval afumat .

 

RETETA IN IMAGINI

Gustarea pofticiosului de la miezul noptii-0
Gustarea pofticiosului de la miezul noptii-1
Gustarea pofticiosului de la miezul noptii-2
Gustarea pofticiosului de la miezul noptii-3
Gustarea pofticiosului de la miezul noptii-4

COMENTARII (10)

Bunica 1

29.04.2010, 15:17

Mihaela........,nu este gustarea pofticiosului, ci gustarea pentru dusmani. Daca ar fi un emotion mustrator ti-as aseza o duzina. Gustarea e super buna, dar......

nadina73 1

29.04.2010, 16:58

mihaela ai nimerit-o le ela ca ea sta nopti si umbla prin curtile vecinilor de la bucataras si cauta de mancaresuper reteta 5 furuclite

Ina 1

29.04.2010, 21:59

Deci asta sa pape sotul meu cand il razbeste foamea, noaptea?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20