Gustari reci cu oua de prepelita

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 6842 vizualizari

 

Va prezint un platou simplu, gustos si care fura ochii : cubulete de cascaval de capra, oua de prepelita invelite in jambon crud afumat , ruccola, rosii cerise si ridichi….suna bine, suna complicat ….? Sa va arat ca de fapt e totul extrem de simplu.

 

INGREDIENTE

  •   La  baza avem nevoie de
  • oua de prepelita fierte bine in apa cu sare,
  • o felie mare de jambon ajumat crud,
  •  o mana de ruccola 
  • In plus mai avem nevoie de
  • cascaval (de capra am pus eu ) ,
  • rosii cerise,
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci cu oua de prepelita:

 Taiem o fasie ingusta de jambon afumat  pe care o trecem ca un “brau” peste oul de prepelita. Prindem apoi oul intre doua fire de ruccola pe o scobitoare .

In plus  pe langa scobitorile cu oua de prepelita imbracate in brau de jambon afumat  mai asezam pe platou cubulete de branza simple sau rulate intr-o felie de jambon crud afumat, printre ele asezam ridichi si jumatati rosii cerise.

Decoram cu marar verde si servim cu paine prajita. Va asigur ca sunt de efect si sunt delicioase .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gustari reci cu oua de prepelita 77427
retete culinare - Gustari reci cu oua de prepelita 77428
retete culinare - Gustari reci cu oua de prepelita 77429
retete culinare - Gustari reci cu oua de prepelita 77430

COMENTARII (29)

Sylvia 1

13.01.2011, 10:43

Ma bucur mult ca va place Asa cum ziceam ouale de prepelita nu difera la gust ( parerea mea ) de cele clasice de gaina ( bune) dar sunt foarte sanatoase .

kamy 1

13.01.2011, 16:56

ce frumos aranjat nu am mancat oua de prepelita sunt asa miiiici

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:39

Delicios si elegant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!