Gustari,aperitive......

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 2823 vizualizari

 

Chestii din astea pe care le asezi pe masa de Craciun,Revelion si alte evenimente...va pricepeti voi toti la asa ceva,dar am zis sa le bag si pe ale mele la inaintare,chiar daca nu prea am avut chef de bibileala,de idei si imaginatie nu duc lipsa,doar ca am si zile nasolite .........

 

INGREDIENTE

  • Cantitati variabile in functie de invitati
  • toba de casa
  • lebar de casa
  • sunculita afumata de casa
  • sunca cu boia de casa
  • carnati de mistret Sergiana
  • salam Sinaia
  • rulada de porc Sergiana
  • jambon de porc Sergiana
  • gogonele de carne tocata
  • cascaval afumat Delaco
  • cascaval Sofia Delaco
  • aperitive de branza Delaco ( cu masline,ceapa,busuioc,rosii,piper,arpagic,cimbru)
  • cascavea de Secaria
  • oua umplute cu pateu,maioneza si galbenus de ou
  • macrou afumat
  • salata beof
  • piftie
  • rosii
  • ceapa verde
  • aredei gras
  • masline verzi si negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari,aperitive......:

Scoatem pe masa de lucru toate ingredientele,platourile,farfuriile in care urmeaza sa asezam si punem la treaba imaginatia,in asa fel incat sa imbiem invitatii sa savureze  cu pofta si placere ce am pregatit......cam asta-i tot......oricum fiecare face cum il taie capul,pe mine m-am taiat cam greu zilele astea...

 

TIPS-URI

1

de preferat ca toba,lebarul,sunca sa fie pregatite de noi,asa cum am invatat de la bunici,mame....

RETETA IN IMAGINI

Gustari,aperitive......-0
Gustari,aperitive......-1
Gustari,aperitive......-2
Gustari,aperitive......-3
Gustari,aperitive......-4
Gustari,aperitive......-5
Gustari,aperitive......-6
Gustari,aperitive......-7

COMENTARII (16)

diaconta 1

02.01.2014, 20:17

peste vreo saptamana sa-mi dai de-astea

Constelatialeu 1

02.01.2014, 20:42

Die,pai ce-s fraiera,v-am dat acum cand sunteti satui....

DIANA B 1

03.01.2014, 12:26

Place tot , ca nu vad maioneze

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04