Hamburger de casa

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 6233 vizualizari

 

Sa recunoastem, cu totii mai gresim si cumparam produse fast-food :) ...Eu incerc sa evit acest lucru si, daca am pofta, imi pregatesc singurica preparatele calorioase...hehehe!

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle
  • 600 g carne tocata vita (sau amestec)
  • condimente carne vita
  • sare
  • piper
  • sos soia
  • 1 lingurita ulei, pentru gratar
  • 6 lingurite maioneza
  • 2 castraveciori acri
  • 1 ceapa micuta
  • 6 frunze salata verde
  • 6 felii branza topita toast/ cascaval
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de casa:

Condimentam carnea de hamburgeri cu sare, piper, sos de soia si condimente speciale pentru vita.

Formam niste chiftelutele speciale de hamburgeri- trebuie sa obtinem 6 chiftele plate. Punem chiftelele pe gratarul incins si le intoarcem pe ambele parti, sa se rumenasca usor. Trebuie insa ca aceste chiftele sa ramana usor zemoase in interior.

Intre timp, taiem ceapa marunt si castraveciorii rondele.

Punem si feliile de cascaval peste chiftelute, cand acestea sunt gata si lasa-l cca 2 minute, sa se inmoaie usor.

Taiem chiflele pe jumatate; ungem una dintre jumatati cu maioneza, asaza o frunza de salata verde, ketchup, ceapa tocata si amestecata cu putina sare, castraveciori si, la final, chifteluta cu cascaval. branza topita. Acoperim cu cea de-a doua jumatate de chifla.

Servim hamburgerii cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburger