Hamburger de casa

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 3564 vizualizari

 

Sa recunoastem, cu totii mai gresim si cumparam produse fast-food :) ...Eu incerc sa evit acest lucru si, daca am pofta, imi pregatesc singurica preparatele calorioase...hehehe!

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle
  • 600 g carne tocata vita (sau amestec)
  • condimente carne vita
  • sare
  • piper
  • sos soia
  • 1 lingurita ulei, pentru gratar
  • 6 lingurite maioneza
  • 2 castraveciori acri
  • 1 ceapa micuta
  • 6 frunze salata verde
  • 6 felii branza topita toast/ cascaval
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de casa:

Condimentam carnea de hamburgeri cu sare, piper, sos de soia si condimente speciale pentru vita.

Formam niste chiftelutele speciale de hamburgeri- trebuie sa obtinem 6 chiftele plate. Punem chiftelele pe gratarul incins si le intoarcem pe ambele parti, sa se rumenasca usor. Trebuie insa ca aceste chiftele sa ramana usor zemoase in interior.

Intre timp, taiem ceapa marunt si castraveciorii rondele.

Punem si feliile de cascaval peste chiftelute, cand acestea sunt gata si lasa-l cca 2 minute, sa se inmoaie usor.

Taiem chiflele pe jumatate; ungem una dintre jumatati cu maioneza, asaza o frunza de salata verde, ketchup, ceapa tocata si amestecata cu putina sare, castraveciori si, la final, chifteluta cu cascaval. branza topita. Acoperim cu cea de-a doua jumatate de chifla.

Servim hamburgerii cu cartofi prajiti.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hamburger de casa 232751
retete culinare - Hamburger de casa 232752
retete culinare - Hamburger de casa 232753

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.06.2013, 11:00

Mmm sa stii ca vreau unul si eu

adry88 1

02.06.2013, 12:12

place

MotanLaOale 1

02.06.2013, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29