Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pe cat de simplu, pe atat de savuros si de sanatos...diferit de hamburgerul de la fast fooduri
- Carnea tocata se modeleaza in burgeri, avand grija sa nu fie prea groase. Apoi deasupra se sareaza, pipereaza si daca ne plac picanti punem putin sos piri-piri. Dam la frigider cateva ore . Atentie, nu condimentam carnea tocata, doar burgerii deja modelati.
- Intr-o tigaie teflonata punem putina margarina si cand este incinsa adaugam burgerii si ii prajim la foc mare. Ii facem dupa preferinta, bine facuti, mediu facuti sau doar putin facuti. E foarte important carnea sa fie proaspata.
- desfacem chiflele in jumate si punem burgerii pe o foale de salata, punem cate o felie de rosie deasupra, mustar, ketchup, maioneza (dupa preferinta) si iar salata verde.
Se serveste cu o bere rece .
1
Daca doriti cu branza asezati cate o felie de cascaval deasupra burgerilor inainte de a -i scoate din tigaie
2
pot fi adaugate si alte ingrediente (bacon prajit, ochi de ou,etc). Eu va prezit modul in care eu i-am facut pe ai mei.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult