Hamsii

de pity19 in Peste, 9 Dec 2014 | 1490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hamsii
  • 6-7 linguri ulei de masline extra virgin
  • 8 linguri faina alba + 8 linguri malai
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Lasam pestele la dezghetat ;

Curatam de mate , daca este nevoie ;

Condimentam cu sare si piper ;

Punem o tigaie cu ulei de masline la incins ;

Dam pestii prin faina amestecata cu malai ;

Cand uleiul este incins , adaugam pestii ;

Lasam la rumenit bine , amestecand cu o spatula , din cand in cand ;

Scoatem si lasam pe un servet de hartie la scurs de ulei ;

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de iaurt cu usturoi si castravete !

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hamsii 356380
retete culinare - Hamsii 356381

COMENTARII (3)

cristinutanicolita 1

09.12.2014, 19:46

ce pofta mi-ai facut...delicioase

MotanLaOale 1

09.12.2014, 20:44

babi5 1

12.12.2014, 18:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S