Harisi

de RuxyRux in Prajituri, 22 Noi 2010 | 4560 vizualizari

COMENTARII (19)

Teo 1

22.11.2010, 20:44

interesanta,numai ca -mi trebuie mai multe repetitii sa stiu ce pregatesc !

La Ancuta 1

22.11.2010, 20:48

aziz 1

22.11.2010, 20:50

nici nu va inchipuiti cit de buna este

nadina73 1

22.11.2010, 20:57

daca zici ca e asa bunatrebuie incercata

RuxyRux 1

22.11.2010, 21:13

E...minunata, fetelor

Rocsi 1

22.11.2010, 21:36

ce reteta delicioasa

Mitinita 1

22.11.2010, 21:49

ce-mi place mie ca bagi totul la un loc

Laly 1

22.11.2010, 22:12

Ce bunatate,vin si eu la o portie

mena29 1

22.11.2010, 22:38

foarte bun trebuie sa fie

RuxyRux 1

23.11.2010, 07:44

Fetelor...usa e deschisa...va astept cu mare drag pe toate!

vanilla 1

23.11.2010, 10:02

bucataria araba are niste prajituri nemaipomenite...trebuie doar descoperite!!!

RuxyRux 1

23.11.2010, 10:13

Da e foarte adevarat

dentistutza 1

23.11.2010, 17:46

uau ce minune, delicios si apetisant... ce naiba sa fac cu regimul???? super!!!!

RuxyRux 1

23.11.2010, 18:00

Regimul?...Tii regim?...Eu sunt pentru un regim echilibrat de viata nu pentru un regim de slabit...pupici

kamy 1

23.11.2010, 23:59

bine arata 5f ..o fi buna..dar nu-mi place nuca de cocos

Mihaela11_jo 1

24.11.2010, 00:10

Foarte fina
Draga kamy, ingredientele de baza pentru harise sunt grisul si nuca de cocos
La noi in Iordania i se spune " Basboussa"

tanyapatap 1

26.11.2010, 14:52

dentistutza 1

23.02.2012, 16:13

RuxyRux 1

23.02.2012, 16:15

Multumesc draga mea..e una din prajiturile de care ma leaga tare multe amintiri...e un dulce superb!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu nuci