Harisi

de Silvioara in Prajituri, 22 Aug 2011 | 5966 vizualizari

COMENTARII (13)

Mitinita 1

22.08.2011, 22:27

cred ca ar fi super si cu niste apa de trandafir...asta-i de mine la cat de fix pix se face

Rocsi 1

22.08.2011, 22:58

prajiturile cu gris mereu sunt bune

RuxyRux 1

23.08.2011, 00:01

Deosebit de buna si eu le-o pregateam copiilor cand erau micuti...delicioasa si fara scortisoara stiam eu reteta...dar desigur e buna in orice varianta

adasev12 1

23.08.2011, 00:50

am s ao fac si eu cu siguranta

Silvioara 1

23.08.2011, 08:23

Multumesc Da, este foarte usor de preparat si un dulce bun pt. copilasi.

divainbucatarie 1

23.08.2011, 09:32

nadina73 1

23.08.2011, 18:06

pup

Silvioara 1

23.08.2011, 18:24

Lau 1

23.08.2011, 21:28

buna

adry88 1

24.08.2011, 11:00

buna

DIANA B 1

24.08.2011, 13:53

Aaaaaaaaaaaaaaaa , i-ai adaugat siropel sa se-nmoaieeeeeeee , am facut si eu , dar ... a trebuit rectificata

susu 1

24.08.2011, 14:25

pare interesanta, am salvat-o. am facut atatea prajituri ca acum caut ceva mai special

Silvioara 1

25.08.2011, 12:57

Onesta, siropul din reteta era cu 3 pahare zahar la 1 pahar si jum. de apa. Mi s-a parut mult prea lesinat, asa ca am modificat cantitatile. Iese foarte bine asa. Secretul este sa lasi compozitia la macerat 30 min. si sa-i adaugi siropul dupa ce s-a copt, sa astepti sa se absoarba bine si asa iese pufoasa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese