Hawaiian Pineapple Cheesecake

de Rux in Prajituri, 28 Iun 2011 | 1592 vizualizari

 

...de fapt este o prajitura delicioasa cu branza si ananas, care dupa denumire ma duce cu gandul intr-o calatorie minunata in insoritul Hawai.... tot se apropie vacanta...macar in gand pot sa ma bucur de ea....

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 cani( in jur de 200 gr biscuiti fin macinati( reteta prevede napolitane, eu am inlocuit cu biscuiti)
  •  3 linguri de unt
  •  1/2 cana de nuca cocos( in jur de 50 gr) 
  • 3/4 cana de migdale( sau nuca Macademia) ,macinata
  • Umplutura:
  • 710 gr crema de branza Philadelphia
  •  200 gr zahar
  •  3 oua mari
  •  1/2 cana de ananas bine scurs( din compot) 
  • 1 lingura esenta vanilie 
  •   Topping:
  • 2 cutii---Bucati de ananas din compot sau bucati de fructe din compot exotic

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hawaiian Pineapple Cheesecake:

Se combina ingredientele pentru blat la mixer. Intr-o forma de tort cu inel detasabil se tapeteaza blatul cu hartie pergament si se toarna compozitia de blat. Se preseaza usor si se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 8 minute.

Se raceste complet.

La mixer punem crema de branza, apoi zaharul si amestecam usor. Se adauga pe rand cate un ou. Apoi ananasul scurs bine si vanilia. Se amesteca cu grija pe viteza mica.

Se toarna compozita de branza peste blat si se da la cuptor intre 50 de minute si o ora sau pana este rumenita.

Se raceste bine inainte sa scoatem inelul si sa rasturnam pe platou.... eu am lasat-o peste noapte si apoi se decoreaza cu ananas.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Hawaiian Pineapple Cheesecake-0
Hawaiian Pineapple Cheesecake-1
Hawaiian Pineapple Cheesecake-2
Hawaiian Pineapple Cheesecake-3
Hawaiian Pineapple Cheesecake-4
Hawaiian Pineapple Cheesecake-5
Hawaiian Pineapple Cheesecake-6
Hawaiian Pineapple Cheesecake-7

COMENTARII (51)

Rux

Rux 1

19.07.2011, 23:27

Ligiuta scumpa....multumesc draga mea...esti bine?

Sylvia

Sylvia 1

20.07.2011, 00:13

wow reteta de chef en cuisine

Rux

Rux 1

19.10.2011, 21:14

Sylvia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!