Home made shaorma

de Oana in Pui, 30 Apr 2009 | 22387 vizualizari

 

Cine nu tanjeste dupa o shaorma buuuunaaaa?? Si ce e mai bun decat sa o faci tu acasa?

Trebuie doar sa cumparati niste lipii libaneze si restul gasiti in casa :)

 

INGREDIENTE

  • snitele de pui in pesmet
  • cartofi prajiti
  • salata de varza alba cu marar
  • ceapa rosie de apa taiata rondele
  • gogosari si castraveti in otet
  • ketchup
  • sos tartar
  • mujdei de usturoi, optional
  • lipii libaneze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Home made shaorma:

Atentie, pregatiti farfuriile! Puneti pe o farfurie lipia, ungeti-o cu sos tartar si apoi asezati dupa preferinta si in ce cantitate vreti toate ingredientele. Eu pun cartofii prajiti, deasupra feliute subtiri de snitel, apoi castraveti murati, varza, ceapa rosie, ketchup si eventual mujdei.

Pofat buna!

TIPS-URI

1

Carnea de pui se poate face in mai multe feluri. Eu am facut in mai multe randuri cu piept de pui taiat subtire si facut la teflon, cu pui intreg la cuptor si cu snitele din piept de pui. Cel mai mult imi place cu snitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Home made shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

marieta 1

26.09.2010, 02:30

cu adevarat buna facuta in casa!!eu fac si lipiile!!

jolygina 1

27.11.2010, 00:07

ce mult imi place

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:56

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu sos de legume