Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara

de housy in Bauturi, 13 Dec 2010 | 3731 vizualizari

 

Un astfel de laptic cald am baut aseara intr-un pub din Tg Mures... si tare bine mi-a mai prins, venind din frigul si ninsoarea de afara...dupa colindele cantate langa bradul mare din centru, de un cor de copii !! Vin sarbatorile si se simte....peste tot...in tot!!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 batoane de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara:

 

  • - laptele se incalzeste
  • - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere
  • - peste se toarna laptele
  • - se presara scortisoara
  • - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai

                                                   Merge de minune langa un fursec de ciocolata!!

 

 

TIPS-URI

1

- laptele, dupa ce a fost incalzit, poate fi batut spuma cu un mixer special de frappe (din pacate eu nu am avut asa ceva in dotare)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70816
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70817
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70818
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70819
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70820
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70821
retete culinare - Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara 70822

COMENTARII (7)

LUK 1

13.12.2010, 23:12

f frumos!

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 23:46

ce mult imi place

MotanLaOale 1

14.12.2010, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21