Hot Dog

de yafa in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2010 | 8510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 crenvusti taiati in doua
  • 200-250g de aluat de paine
  • 1ou pentru uns
  • 8 betisoare pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hot Dog:

 Pregatim un aluat de paine in masina, cu robotul sau cu mana. Lasam la odihna cam 40 de minute-1ora.

Pe un plan uleiat intindem cu sucitorul o foaie de aluat nu foarte groasa si o taiam in 8 benzi de 3-4 cm latime. . Betele de frigarui le asezam intr-un vas cu apa 2 minute si apoi intepam cu ele jumatatile de crenvusti, taiam o bucata din coada ramasa, sa nu fie prea lunga si rasucim fiecare crenvusti intr-o banda de aluat. Asezam pe o tava cu hartie si lasam la odihna cam 20 de minute dupa care ungem cu oul batut cu putina apa. Daca doriti puteti presara deasupra susan, eu ii prepar natur.Dam la cuptorul incins la 180°C pana se rumenesc frumos.

Serviti cu mustar, ketchup, maioneza, acrituri sau salate dupa plac. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Hot Dog-0
Hot Dog-1
Hot Dog-2

COMENTARII (35)

adry88 1

11.05.2011, 15:19

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:07

foarte buni si arata ffff bine!!!!!!

yafa 1

05.02.2013, 19:35

Va multumesc foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04