Hot Mikshake de banane cu vanilie si frisca

de adasev12 in Bauturi, 1 Feb 2012 | 2236 vizualizari

 

va este frig, nu vreti sa iesiti din casa? atunci puneti-va comod in fata Tv-ului sau a calculatorului si savurati un milkshake fierbinte si bun. la mine e f urat si ninge de ieri si viscoleste...asa ca eu deja ma delectez cu aceasta bunatate....

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte si nu f mari
  • 1 vanilina
  • 2 lg rase de zahar brun
  • 300 ml lapte
  • un iaurt de vanilie mic
  • 2 piscoturi
  • frisca , cam 50 g
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hot Mikshake de banane cu vanilie si frisca:

Se pune laptele pe foc cu vanilina si zaharul si se lasa sa dea in clocot.

Se pun in blender bananele decojite, iaurtul si cele 2 piscoturi, se toarna laptele fierbinte si se mixeaza totul ff bine. O sa iasa o spuma densa. Se toarna in 2 pahare inalte si se  distribuie deasupra frisca batuta.  Incet-incet si frisca se va topi datorita temperaturii ridicate a milkshake-ului. O sa iasa o bunatate, parol!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hot Mikshake de banane cu vanilie si frisca 143725
retete culinare - Hot Mikshake de banane cu vanilie si frisca 143727
retete culinare - Hot Mikshake de banane cu vanilie si frisca 143730

COMENTARII (20)

DIANA B 1

02.02.2012, 12:13

Vreau si iooooooooooooooooooo

jolygina 1

03.02.2012, 18:18

place

adasev12 1

05.02.2012, 12:06

fetelor, vad ca v-a placut hot milkshake-ul de banane...va multumesccu intarziere, eu am avut ceva treaba, abia acum am intrat din nou pe site...pup pe toata lumea si o duminica placuta!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55