Hotdog with a twist

de moi_miruna in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2011 | 4188 vizualizari

 

Eu si sotul meu avem deja o traditie. Dupa felul in care suntem de tura la serviciu (el e o saptamana dimineata, o saptamana dupa amiaza) aducem cafeaua si ceva de mancare la pat. Duminica saptamanii in care imi aduce el de mancare, e randul meu sa aduc ceva "deosebit" ca mic dejun. Asa mi-a venit ideea de a face un hotdog with a twist :

 

INGREDIENTE

  • 4 cremwursti de pui sau de porc
  • o bagheta
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • maioneza hellman's light
  • mustar dulce sau picant (dupa preferinte)
  • castraveti in otet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hotdog with a twist:

Se pun la fiert cremwurstii si se lasa sa fiarba ~15 minute.

Intre timp se prepara sosul "with a twist". Se taie rosiile cubulete mici si ceapa julien. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se calesc ceapa si rosiile pana se inmoaie putin (ceapa trebuie sa fie putin al dente, altfel se face mult prea moale si nu mai este la fel de buna). Se condimenteaza numai cu sare si piper.

Se toaca si castravetii in cuburi mici, mici.

Se taie bagheta in 3 si se taie fiecare bucata pe mijloc. 

Sosul "with a twist" se pune primul pe paine primul, se pune apoi cremwurstiul, cubuletele de castraveti in otet, maioneza si mustarul. 

Se serveste imediat :)

 

TIPS-URI

1

Cel mai bine merge cu o Cola rece cu gheata intr-o zi torida :)

2

Cine doreste poate adauga si ketchup dulce sau picant (eu nu am mai pus, sosul a facut toata treaba :) )

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hotdog with a twist 109025
retete culinare - Hotdog with a twist 109026
retete culinare - Hotdog with a twist 109027
retete culinare - Hotdog with a twist 109028
retete culinare - Hotdog with a twist 109029
retete culinare - Hotdog with a twist 109030
retete culinare - Hotdog with a twist 109031
retete culinare - Hotdog with a twist 109032
retete culinare - Hotdog with a twist 109033

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:14

bine ai venit si cat mai multe retete ca si aceasta care e f buna

MotanLaOale 1

06.06.2011, 16:19

bun bun

cristibuc78 1

26.02.2013, 21:16

cremvustii stiam ca se fierb 3-4 min,m-am luat dupa reteta t i-am lasat 1o min si sau desfacut,sau imprastiat,si cei de porc si cei de pui,si am reluat fierberea la 5 min e ok.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55