Hrean in otet

de Sim0na in Conserve, 6 Noi 2012 | 5421 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

06.11.2012, 09:30

tare bun hreanul
ce borcanele simpatice si ce prezentare frumoasa

Sim0na 1

06.11.2012, 09:42

Dia, bun-bun.. da` ce de bocete au fost pe mine.. )

ionela2682 1

06.11.2012, 09:46

Harnicuto..Bocete de bucurie.. sper ca au fost...

diaconta 1

06.11.2012, 10:06

te cred,ca io numa' am curatat pentru varza si tot am bocit un pic) cel pentru sfecla l-am luat gata preparat

mamaieelena 1

06.11.2012, 10:09

dar ce sanatos este.....

T I M E A 1

06.11.2012, 10:10

Imi place hreanul, dar nu imi place sa il dau prin razatoare ca plang prea mult ) . Ce imi plac borcanelele tale

Sim0na 1

06.11.2012, 10:20

Ionela, din pacate nu chiar de bucurie
Dia, din comoditate de a monta si spala robotul am ajuns la bocete
Mamaiaelena, asa este!!
Timea, anul asta m-am convins si eu

adry88 1

06.11.2012, 10:22

harnicuta

dobrezaira 1

06.11.2012, 10:28

Sincer nu imi place hreanul, dar imi place de mor prezentarea ta

Sim0na 1

06.11.2012, 10:33

Eduard, multumesc
Dobrezaira, multumesc

MotanLaOale 1

06.11.2012, 11:01

portiadelumina 1

06.11.2012, 11:39

Are un gust deosebit. Îmi place pentru că ştiu cum este.

Sim0na 1

06.11.2012, 13:09

Motan
Padre, bun la gust, dar tare lacrimogen!

Anamaria Cook 1

06.11.2012, 13:15

Mmmmmm delicios imi aduc aminte ca era preferatul tatalui meu...mancam de rupeam cu cartofi prajiti

Angelina_Elena 1

06.11.2012, 13:22

e foarte bun, eu il mananc cu friptura!

Bya Ralu 1

06.11.2012, 13:24

Sim0na 1

06.11.2012, 14:23

gatiticuspor, nu l-am incercat pana acum cu cartofi prajiti.. data viitoare!
Elena, si noi la fel!
Raluca,

Lau 1

06.11.2012, 15:47

bun

Rocsi 1

06.11.2012, 21:07

ANNA_46 1

06.11.2012, 23:28

Trebuie sa pun si eu , ne place mult, bineanteles dupa reteta asta

Sim0na 1

07.11.2012, 08:15

Sufletista
Rocsi
Anna, mare grija cand il razi.. te sfatuiesc sa folosesti un robot..

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:15

andreea_angelo 1

23.11.2012, 21:35

imi place la nebunie

Doralinda 1

25.10.2013, 20:40

Vreau si eu sa fac dar nu e prea mult otet?? Mi-a adus cineva din tara 2 tije si tocmail le-am ras, ce bine miroase!!!

Sim0na 1

26.10.2013, 20:10

Dora, mie nu mi s-a parut a fi prea.. acru.. Poti totusi sa reduci putin cantitatea de otet, daca crezi ca este prea acru ptr tine. Sper ca ai trecut cu bine peste rasul tijelor..
Pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet, la borcan