Hrean in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Feb 2013 | 7374 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 14:34

Ina 1

07.02.2013, 14:39

mie-mi place si daca nu vad reteta, ca o stiu

Lau 1

07.02.2013, 14:39

delia64 1

07.02.2013, 14:47

Multumesc MOTAN.

delia64 1

07.02.2013, 14:51

Ina ,pun poza pe urma reteta , incepatorii astia nestiutori...

delia64 1

07.02.2013, 14:52

Multumesc Daniela !!!

portiadelumina 1

07.02.2013, 15:02

Buuun, foarte bun. Pentru oameni sănătoşi

gaby_gabytza 1

07.02.2013, 15:04

place

diaconta 1

07.02.2013, 15:35

imi place

Bunica 1

07.02.2013, 15:39

Foarte bun la racituri!

delia64 1

07.02.2013, 15:44

Parinte , multumesc frumos!

delia64 1

07.02.2013, 15:45

Gaby ,Dia ,Bunica , multumesc pentru aprecieri .

Ina 1

07.02.2013, 15:54

Delia

Constelatialeu 1

07.02.2013, 16:27

La asta nu ma bag,doar stau si dau indicatii,am ''subaltern'' care suporta chinul de a-l da pe razatoare...

delia64 1

07.02.2013, 16:38

Ce fain de tine ...ai cleste si nu bagi mana-n foc...

DIANA B 1

07.02.2013, 17:38

Cred c-ai plans ptr toate neamurile

delia64 1

07.02.2013, 18:11

Diana draga ,am plans ca am facut un borcan pentru mama si unul pentru copii din Spania ,3 zile tot am plans.

Sim0na 1

07.02.2013, 18:56

Si eu am pus asta toamna.. ptr doua borcanele mici am plans cat ptr vre-o 5 ani Dar tare bun mai este.. Noua ne place mai ales sosul cu smantana.

delia64 1

07.02.2013, 19:56

Simona ,eu am ingropat in nisip in beci asa cam de 2 borcane si mai fac cand se termina si mii dor de plans

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

delia64 1

07.02.2013, 21:25

Mersi Zamfira!

MIUTA 1

25.02.2013, 14:48

Foarte bun

Sidy 1

02.03.2013, 14:51

Exact asa il fac si eu si ne place foarte tare. Nu il razuiesc ci il fac cu robotul si asa scap de necazul plinsului....
Cu smantana , asa cum il faci tu e o ...nebunieeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet