Hrean pentru iarna

de Sidy in Conserve, 16 Mar 2012 | 28103 vizualizari

 

Cine a incercat vreodata sa rada o radacina de hrean stie ca aceasta se lasa cu lacrimi, deoarece se elibereaza uleiuri aromate, care ii dau gustul tipic. Hreanul proaspat ras da gust sosurilor, iar crema de hrean cu smantana se serveste la salate ,peste afumat si sunca.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 radacini de hrean
  • 150 ml apa
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml smantana(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean pentru iarna:

Se curata hreanul, se rade fin( sau se da prin masina de tocat carnea) si se pune in borcane presat cu lingura.

Se pregateste o zeama din apa, otet si putin zahar, care se rastoarna in borcane peste hrean si se amesteca.

Cine doreste sa nu fie hreanul asa de puternic, in momentul servirii, adauga putina smintina.

Noua ne place foarte mult si cu carnati de casa afumat.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

16.03.2012, 19:49

Foarte mult ne place! Voi salva reteta

jolygina 1

16.03.2012, 20:31

place

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:24

direct la favorite merge

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de afine