Hrisca cu lapte si scortisoara

de gospodinadecriza in Mancare copii, 19 Mar 2010 | 22165 vizualizari

 

Foarte buna in curele de slabire si pentru tratarea diverselor afectiuni!

 

INGREDIENTE

  • - jumatate cana cu hrisca
  • - 2 cani cu lapte         
  • - zahar sau miere albine                       
  • - scortisoara                       
  • - optional, putina esenta rom       
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca cu lapte si scortisoara:

Hrisca se curata de impuritati, se clateste, apoi se pune la inmuiat in apa sau direct in lapte si se lasa peste noapte, la cald.  Dimineata, o scurgem de apa, o punem in laptele incalzit, amestecam cu 2 lingurite miere, presaram  putina scortisoara, si e gata.

Putem sa amestecam si cu o banana, pana ne obisnuim cu gustul ei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca cu lapte si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

danygospodina 1

01.04.2010, 08:56

Am fost chemata la ordin! Asa ca am aparut, dupa o noapte de veghe, in care a trebuit sa am grija ca Dani sa nu ajunga in perfuzii la Boli Infectioase. Am primit de la cineva 3 prajituri frumoase si ciocolatoase, de la o super cofetarie si a inceput balul. Febra, dureri, varsaturi, va dati seama ce avea in ea ciocolatoasa naibii. Acum e mai bine, deci, nu voi face sarbatorile in cel mai groaznic spital.
Hrisca e o planta, e buna si sanatoasa. E buna pentru detoxifiere si curele de slabire. Iar pe Ionix o sa o bat daca nu aud ca si-a cumparat!

adry88 1

08.05.2011, 13:22

ionix 1

04.04.2012, 19:37

Ionix si-a luat hrisca. Puuup!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca crema de vanilie