Hrisca cu lapte si scortisoara

de gospodinadecriza in Mancare copii, 19 Mar 2010 | 14838 vizualizari

 

Foarte buna in curele de slabire si pentru tratarea diverselor afectiuni!

 

INGREDIENTE

  • - jumatate cana cu hrisca
  • - 2 cani cu lapte         
  • - zahar sau miere albine                       
  • - scortisoara                       
  • - optional, putina esenta rom       
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca cu lapte si scortisoara:

Hrisca se curata de impuritati, se clateste, apoi se pune la inmuiat in apa sau direct in lapte si se lasa peste noapte, la cald. Dimineata, o scurgem de apa, o punem in laptele incalzit, amestecam cu 2 lingurite miere, presaram putina scortisoara, si e gata.


Putem sa amestecam si cu o banana, pana ne obisnuim cu gustul ei.


 

COMENTARII (6)

danygospodina 1

01.04.2010, 08:56

Am fost chemata la ordin! Asa ca am aparut, dupa o noapte de veghe, in care a trebuit sa am grija ca Dani sa nu ajunga in perfuzii la Boli Infectioase. Am primit de la cineva 3 prajituri frumoase si ciocolatoase, de la o super cofetarie si a inceput balul. Febra, dureri, varsaturi, va dati seama ce avea in ea ciocolatoasa naibii. Acum e mai bine, deci, nu voi face sarbatorile in cel mai groaznic spital.
Hrisca e o planta, e buna si sanatoasa. E buna pentru detoxifiere si curele de slabire. Iar pe Ionix o sa o bat daca nu aud ca si-a cumparat!

adry88 1

08.05.2011, 13:22

ionix 1

04.04.2012, 19:37

Ionix si-a luat hrisca. Puuup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!