Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 9922 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

16.11.2012, 08:59

Mergeee, facem şi noi în timpul postului

mamaieelena 1

16.11.2012, 09:15

bun,bun

Geanina87 1

16.11.2012, 09:22

Nu am mancat niciodata nautul sub forma asta,dar mi-ai dat o idee buna

diaconta 1

16.11.2012, 09:32

n-am gustat niciodata,dara arata tare bine

Ela68 1

16.11.2012, 09:35

Nici eu nu mancasem, insa m-a servit o colega si mi-a placut foarte mult. Totusi, fara pasta de susan nu are aceeasi aroma, deci musai trebuie adaugata.

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 10:22

vn la o portie

Dana_Retetegg 1

16.11.2012, 11:35

abia astept sa incerc si eu

Ela68 1

16.11.2012, 12:38

astept reactii !

_Alina_ 1

16.11.2012, 14:40

delicios

Lau 1

16.11.2012, 17:32

andreea_angelo 1

16.11.2012, 18:55

aaaaaaaaa,eu nu stiam ce inseamna ''naut'' dar cand am vazut cutia miam amintit,eu stiam ca se numesc ''ceci'',foarte bune sunt

Bya Ralu 1

16.11.2012, 19:00

MotanLaOale 1

16.11.2012, 20:09

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:39

Foarte buna trebuie sa fie

Sim0na 1

17.11.2012, 00:06

N-am facut niciodata...

Cris2711 1

17.11.2012, 00:10

inca nu am papat,te cred ca este bun

Ela68 1

17.11.2012, 12:23

asa, ca idee consistenta este asemanatoare cu fasolea batuta, insa gustul este diferit.
poate trebuia sa trec la tips-uri faptul ca trebuie ales naut de calitate, cel mai bun este cel de la magazinele arabesti Nu recomand naut Bonduelle.

samira2 1

07.06.2013, 17:27

este foarte buna aceasta reteta,si eu o fac de mult timp,numai ca adaug in plus zeama de lamaie dupa gust,putin usturoi tocat si ornez cu bucatele mici de rosii peste care stropesc cu ulei de masline,delicios.

Ela68 1

07.06.2013, 19:45

o sa adaug si eu zeama de lamaie data viitoare. usturoi am pus

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

yummmyyy

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

eu mi-am luat naut la munca...nu la borcan

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu avocado si busuioc