Hummus bil tahini

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 7720 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

09.04.2010, 22:13

ador humusul cu muguri de pin

nadina73 1

09.04.2010, 23:51

madi_marin 1

10.04.2010, 14:51

fac si eu astazi....dar trebuie sa imi prepar si pasta de susan....dar m+am pregatit.... cat despre mugurii de pin....am auzit des de ei dar nu i+am gustat...inca. pe unde se gasesc, oare?....

Brindusa 1

10.04.2010, 16:07

Eu stiu numai in Bucuresti de unde sa iau muguri de pin. La supermarketuri n-am vazut.

Sylvia 1

10.04.2010, 18:38

Super interesanta reteta

Brindusa 1

10.04.2010, 19:03

merci

martagabriela 1

11.04.2010, 01:38

mugurii de pin se inlocuiesc cu mult succes cu semintele de floarea soarelui cumparate decojite
Pasta de susan e mai gustoasa gata cumparata de la magazinee arabesti.
Si scuze de remarca dar aceasta salata e mult mai "fina'ca aspect deci nautul se mixeaza ceva mai mult
Si inca ceva ,salata se numeste simplu -salata humus-
Si pentruca am facut remarcile respective,sa ma prezint:locuiesc in una din tarile arabe mare consumatoare de salata de humus

Brindusa 1

11.04.2010, 12:07

@martagabriela: din pacate, mixerul meu nu a vrut sa mixeze mai fin Oricum, chiar daca pare grunjoas, pasta a fost fina. Trebuia poate sa fie mai moale. Oricum, chiar daca si eu am mancat mancaruri arabesti facute la mama lor, n-am sa reusesc niciodata sa le fac ca ei. Asa cum nici ei nu vor fi in stare sa faca sarmale ca noi.

madi_marin 1

11.04.2010, 20:33

am facut si eu humus aseara si mi-a placut foarte mult cum a iesit....si mi-am pregatit si pasta de susan singura..... . nu are cum sa fie la fel de gustoasa ,, ca la mama ei,,....dar mie mi-a placut chiar mai mult decat cel pe care l-am cumparat gata facut din comert.....Brandusa...multumesc pentru reteta...

Brindusa 1

11.04.2010, 20:59

Ala facut in comert e naspa tare! Nu se poate numi hummus Eu am mancat cand am fost in Arabia Saudita si am mai mancat si facut in casa de diferite persoane arabe (mai ales libaneze). Foarte foarte bun al lor Normal.Oricum, nici al meu nu a iesit asa de rau Trebuia sa-i pun mai multa zeama. Cand s-a racit a devenit mai tare.

adry88 1

10.05.2011, 15:39

stelica68 1

11.08.2011, 09:21

super.... i-mi place la nebunie hummus ul sa-l mananc in combinatie cu salata de ton in sos tomat si cubulete de avocado cu putina sare pe ele si amestecate cu ou fiert mai tare si daca ar mai fi si o lipie de casa (nu din comert) ar fi excelent am incercat in israel la tel aviv in mai multe restaurante si vreau sa va spun ca e o bunatate si cel mai mult i-mi placea acest hummus chiar in restaurantul unde lucram noi (nu sunt bucatar ci membru intr-o formatie de muzica) iar cel mai gustos hummus era cel facut de o firma din orasul netanya numita prodag.....poate cei care au fost si au mancat asa ceva stiu despre ce este vorba.....daca nu ati mancat asa ceva incercati si nu veti regreta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta