Hummus cu avocado

de Criss in Mancaruri de post, 21 Mai 2016 | 5676 vizualizari

 

Imi place mult de tot hummusul simplu sau in diferite combinatii, de exemplu cu ardei copti sau cu cartof dulce. Si pentru ca de fiecare data cand merg la Kaufland, cumpar si cate o conserva de naut de la Sun Food, am intotdeauna in camara si mai aveam si un avocado copt, le-am combinat si a iesit o minunatie cremoasa. Cred ca deocamdata aceasta varianta e preferata mea. :) Si va invit si pe voi sa o incercati, mai ales ca nu va ia mai mult de 5 minute sa pregatiti o gustare delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -1 conserva de naut
  • -1 avocado copt
  • -zeama de la o jumatate de lamaie
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 catel de usturoi
  • -sare
  • -chimen
  • -1 lingura tahina (pasta de susan)
  • -tortilla chips (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu avocado:

Intr-un bol se pune nautul scurs. (Nu aruncati apa din conserva de naut.

O veti folosi la prepararea hummusului.) Se pune miezil fructului de avocado, usturoiul, sarea, uleiul de masline, pasta tahini, chimenul si jumatate din cantitatea de apa.

Se mixeaza si daca mai e nevoie, se mai poate adauga apa atat cat sa rezulte un amestec cremos si omogen.  Hummusul se serveste cu paine prajita, crackersi sau ce va place voua.

Mie imi place mult de tot co toast de secara de la Lidl, dar merge de minune cu tortilla chips cu fulgi de chilli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

22.05.2016, 20:40

Nici nu am incercat,nici nu am gustat dar arata bine

mamaieelena 1

22.05.2016, 22:07

Criss 1

23.05.2016, 08:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce, de post