Hummus picant cu miere

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 10 Ian 2016 | 869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut din conserva
  • 1/2 catel de usturoi
  • 1 lingurita pasta de susan (Tahini)
  • sare
  • piper
  • ulei de masine
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 1 lingura sos picant Sriracha
  • 1 ligurita miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus picant cu miere:

Cu ajutorul unui robot de bucatarie se transforma toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Se mai adauga din apa in care a fost conservat nautul, daca pasta este prea groasa.

Se serveste cu batoane din legume sau pita.

 

 

TIPS-URI

1

Poate fi pastrat in frigider, in recipient cu capac, pana la 4 zile

COMENTARII (12)

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:27

anca_rm 1

12.01.2016, 09:02

foarte hranitor si sanatos

dantes 1

15.01.2016, 08:53

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L