Iahnie de fasole

de Rocsi in Mancaruri de post, 27 Oct 2010 | 9656 vizualizari

 

Daca tot este post au va dai si voua tot de post nu fac discriminare,,,,ce am facut de mancare cu asta va servesc...

 

INGREDIENTE

  • 1 castronel mic fasole boabe albe
  • 1 ceapa mare
  • jumatate ardei galben
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • gogosari in sos
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolele se spala bine in multe ape . Se pun intr-un lighean cu apa fierbinte la umflat 3-4 ore. Intr-o oala se pune pe jumatate cu apa si se pune pe foc la fiert. Cand apa incepe sa fiarba,adaugam fasolele umflate. Le lasam la foc potrivit cu un strop de sare.

Morcovul il curatam,il spalam si il taiem in doua. Ardeiul galben il spalam si il taiem in patru. Dupa ce fasolea a fiert mai bine de jumatate adaugam morcovul si ardeiul. Le lasam pana au fiert bine de tot, apoi le luam de pe foc,le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin. Le luam si le dam prin blender sau masina de tocat carne cu tot cu morcov si ardei. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins . Adaugam si ceapa si o lasam la foc foarte mic sa se inmoaie (nu o rumeniti ci dati focul la mic si lasati acolo sa se inmoaie usor). Aceasta o turnam peste fasolea macinata. Usturoiul il curatam ,il pisam si il punem peste fasole. Condimentam cu sare si piper. Amestecam bine toate ingredientele.

Se intinde pe paine ,iar deasupra se pun felii de gogosar in sos.

mmmm...bun ...a mai trecut o zi de post...

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez si legume de post