Iahnie de fasole

de delia64 in Mancaruri de post, 31 Ian 2013 | 4226 vizualizari

 

O mancare numai buna pentru zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasole de 800 de g
  • 50 ml ule
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri ketceap de casa
  • patrunjel si marar verde de la congelator
  • sare, piper dupa gust
  • foi de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Punem uleiul la incins.

Taiem legumele cubulete. 

In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase.

Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i lasam pana isi lasa zeama, dupa care adaugam conserva de  fasole.

Punem o cana de apa calda si lasam sa fiarba toate incet amestecand din can in cand.

La urma presaram patrunjel si marar si 2-3 foi de dafin.

Pofta  buna!!!

TIPS-URI

1

se poate folosi si fasole uscata pusa de seara la innmuiat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

delia64 1

01.02.2013, 17:07

Te astept cu drag Bya ralu!

babi5 1

03.02.2013, 09:14

delia64 1

06.02.2013, 12:47

M ultumesc babi5 !!!-

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta