Iahnie de fasole

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 3483 vizualizari

 

sotului mei i place la nebunie iahnia de fasole

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole boabe
  • ulei 3-4 linguri
  • 2 linguri sos de soia
  • 5-6 fire de ceapa verde(se poate si uscata)
  • 2-3 linguri de faina
  • 3-4 foi de dafin
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare,piper
  • pasta de tomate 1 cescuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se caleste ceapa tocata in ulei ,apoi se pun sosul de soia, boabele de fasole ,ardeiul taiat bucatele si foile de dafin.


se lasa 5-10 minute sa fiarba impreuna si apoi se amesteca faina cu pasta de tomate si se pun peste fasole.


se lasa sa dea 2 -3 cloclote si e gata


Se serveste cu dragoste si multa voie buna

 

TIPS-URI

1

 fasolea se lasa de seara la inmuiat

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Iahnie de fasole 24013
retete culinare - Iahnie de fasole 24014
retete culinare - Iahnie de fasole 24015
retete culinare - Iahnie de fasole 24016
retete culinare - Iahnie de fasole 24017
retete culinare - Iahnie de fasole 24018
retete culinare - Iahnie de fasole 24019
retete culinare - Iahnie de fasole 24020

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:20

o sa pun sa fac si eu sapt asta, as manca fasole tot timpul

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:41

cred ca e buna,dar de ce fasole la borcan?de ce nu fasole cruda si fiarta de tine?e mai convenabila?

mariac 1

31.03.2010, 18:39

e preferata sotului meu iahnia mai ales cu carnacior

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!