Iahnie de fasole cu afumatura

de kamy in Mancaruri cu carne, 2 Mar 2011 | 7447 vizualizari

COMENTARII (42)

kamy 1

03.03.2011, 12:28

rocsi....

DIANA B 1

03.03.2011, 12:41

de luni scoatem afumatura , da' pan'atunci

kamy 1

03.03.2011, 12:52

onesta...de luni e post???

DIANA B 1

03.03.2011, 13:59

da Kamy , e post de luni in lumea ortodoxa , dar tine sine poate si cine vrea , asa ca duminica musai tre' sa facem placintele saratele , sa se poata sau un pahar cu vin .... si alte cele , care nu se mai prea pot face de luni incolo

kamy 1

03.03.2011, 14:16

onesta....sa-mi fie cu iertare dar eu nu ...prea tin post am incercat...nu pot dar ma gandesc ca... e mai rau ce scoti pe gura decat ce bagi in gura...vorba aia din batrani

Cris2711 1

03.03.2011, 16:52

una din favoritele mele

kamy 1

03.03.2011, 17:01

cris...poi hai la masa ce mai stai

Cris2711 1

03.03.2011, 17:04

vin dulcineea din poza este Sabina,nu-i asa?

kamy 1

03.03.2011, 17:06

cris...ea e cand era mica...mi-e tare dor de perioada aia ce rpd trec anii

Cris2711 1

03.03.2011, 17:09

Kamy te cred acum trebuie sa plec la cumparaturi si la dentist.pup vorbim mai tarziu

kamy 1

03.03.2011, 17:12

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:36

Mmm................ce pofta mi-ai facut.............

marcela1979 1

03.03.2011, 21:04

si eu am o pofta

mena29 1

04.03.2011, 10:28

Mai,ce bunatate!

kamy 1

04.03.2011, 12:49

medi....te servesc cu drag

kamy 1

04.03.2011, 12:49

carla....si pe tine

kamy 1

04.03.2011, 12:50

mena....hai ca esti aproape

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză