Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-o cratita punem fasolea la fiert cu sare.Legumele le taiem cubulete,carnatul il taiem felii subtiri.Dupa ce a fiert fasolea,o strecuram,separat in cratita calim carnatiul,adaugam legumele si fasolea strecurata.Adaugam apa cat sa acopere fasolea si o lasam sa dea in clocot,
Separat crestam cateva felii de slanina pe care le punem intr-o tigaie fara ulei si o lasam sa se rumeneasca,adaugam o ceapa taiata marunt la calit si bulionul.Adaugam totul peste fasole si mai lasam putin la fiert,Verificam de sare,adaugam piper,frunzele de dafin si patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult