Iahnie de fasole cu carne la gratar

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2010 | 5695 vizualizari

 

am fost plecati la gratar sambatat trecuta si cum de obicei la gratar se fac mai multe feluri ..................a ramas carne de porc mai multa s-a mancat mai mult de pui si peste....................asa ca acasa s-a mancat ce s-a mancat din carnea de porc dar a mai si ramas ..........si ma gandeam sa fac o iahnie de fasole cu carne de porc la gratar..............a iesit grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole comert
  • 3-4 bucati carne de porc prajita la gratar-(a fost ceafa si pulpa)
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri faina alba
  • 150 ml pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carne la gratar:

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei,

cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine,

se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1 canita de apa(asta in cazul in care carnea e prajita deja )Dupa care se pune fasolea din borcan se mai  condimenteaza daca  e cazul se pun si foile de dafin se  dau 2 clocote apoi se pune faina amestecata cu pasta de tomate.Se mai lasa 3-4 minute si apoi se stinge focul

Se serveste calda

O mancarica si rapida si foarte buna,data viitoare cand facem gratar o sa repet reteta ,carnea prajita la gratar ii da un gust foarte placut si bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne la gratar" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pestrita cu cremwursti de porc