Iahnie de fasole cu coaste

de mihaelaM in Porc, 24 Mai 2011 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1morcov
  • 3cepe verzi
  • 1lingura bulion de ardei
  • 2linguri suc de rosii
  • 2frunze dafin
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • 4coaste porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu coaste:

Fasolea eu am pus-o de cu seara la inmuiat, apoi am pus-o la fiert.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit coastele.Dupa ce am scos coastele am pus ceapa la calit in acelasi ulei.

Cand ceapa a fost gata am adaugat bulionul de ardei impreuna cu sucul de rosii si coastele peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba.

Sa revenim la fasole:cand a fost aproape fiarta am adaugat si morcovul taiat.

O data fiarta fasolea si coastele,am luat cu un polonicul fasole si am adaugat peste coaste si tot acum am adaugat si condimentele.

Am lasat sa mai fiarba cam10min dupa care am dat la o parte si am adaugat patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!

 

RETETA IN IMAGINI

Iahnie de fasole cu coaste-0
Iahnie de fasole cu coaste-1
Iahnie de fasole cu coaste-2
Iahnie de fasole cu coaste-3
Iahnie de fasole cu coaste-4
Iahnie de fasole cu coaste-5
Iahnie de fasole cu coaste-6

COMENTARII (41)

mihaelaM 1

25.05.2011, 17:14

Multumesc Vladimir

Bucataras Medi 1

25.05.2011, 18:33

ce pofta mi-ai facut..............

mihaelaM 1

25.05.2011, 21:55

fugi la bucatarie si prepara daca nu papa de la mine ca iti dau cu mare placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04