Icre de crap delicioase

de Bunica in Crap / Caras, 9 Apr 2009 | 69758 vizualizari

COMENTARII (21)

Catalin 1

01.02.2009, 15:01

Saru' mina. Mi-ati pastrat si mie 3-4 castroane, da?

Catalin 1

01.02.2009, 15:54

Gata, miine ma duc sa-mi cumpar niste albine. Si le bat cu lantzu' pina fac miere.

Catalin 1

01.02.2009, 16:12

Nu ma duc, ca e maritata

Oana 1

01.02.2009, 16:33

Hmmm...ce vorbiti voi aici???
Mda, ma fac ca n-am citit..
Asaaa...am un tips pentru icre, in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!

Catalin 1

01.02.2009, 19:07

Pai despre asta vorbeam! Imi spunea Gusti cum "devin pufoase". Icrele, cred ))))

Catalin 1

01.02.2009, 19:08

De unde si vorba "ce ma ... aia la icre"

nadina73 1

22.03.2010, 00:42

grozava prezentare,eu le fac dar cu paine si lapte

alinutza1983 1

04.02.2011, 00:12

.......sunt fan icre!!! ...ce-as mai vrea si eu o portie acum!!!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:39

ff reusita

Geanina87 1

21.03.2012, 20:22

Frumoasa prezentare

Bunica 1

21.03.2012, 22:11

Multumesc mult,Geanina!

kukibella 1

25.03.2012, 14:07

Alinutza80 1

25.03.2012, 14:58

Panacris 1

08.12.2013, 12:06

Le-a venit rândul și la mine Bunica! Mulțumesc pentru tipsuri! O să revin cu produsul final

claudiaO 1

12.12.2013, 15:59

HMMM....bune bune ...sunt fan inrait al icrelor..cred ca fac acasa cam la 2 saptamani

Geanina87 1

14.12.2013, 10:29

foarte bune

babi5 1

17.12.2013, 17:39

MOKUSKA 1

17.06.2014, 15:57

mihaelar63 1

20.12.2017, 02:14

Cele mai bune icre

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi