Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!
Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.
Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.
Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.
Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.
Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.
Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.
Se serveste pe paine proaspata sau prajita.
Pofta Buna!
1
Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.
2
Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult