Icre de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 16 Noi 2013 | 9249 vizualizari

 

Sursa de inspiratie : Laura Sava. Se fac foarte usor si sunt foarte delicioase si satioase :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cani suc de rosii
  • 1 cana de gris
  • 1 cana de ulei
  • 1 ceapa mica
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de post:

Intr-o craticioara se pune sucul de rosii la fiert.

Cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul in ploaie si se amesteca bine pana ce grisul se umfla apoi se lasa la racit.

Intr-un bol pentru mixer pune grisul apoi adauga uleiul treptat si omogenizeaza bine.(Eu nu am avut nevoie de tot uleiul)

Adauga sare dupa gust si ceapa tocata marunt.

TIPS-URI

1

Folositi aceeasi cana pentru a masura toate ingredientele.Cana mea a avut 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lavinia 1

17.11.2013, 13:06

Multumesc

laura_n 1

17.11.2013, 17:40

yuuum, m-ai facut tare, tare curioasa

Lavinia 1

17.11.2013, 19:59

Laura,au fost foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci