Iepure cu cartofi si rozmarin

de aura78 in Mancaruri cu carne, 5 Mai 2014 | 857 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 6-7 rosii cherry
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 6-7 cartofi mari
  • 1 -2 crengute de rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi si rozmarin:

Transeaza si spala  iepurele .Sareaza-l si pipereaza-l dupa gust .
Intr-o tigaie mare antiaderenta pune putin ulei de masline ,usturoiul taiat marunt ,iepurele ,cartofii taitai in cuburi mari ,rosiile taiate in 4 ,crengutele de rozmarin ,pasta de tomate ,vinul si un pahar de apa.
Lasa totul sa fiarba la foc mic  pentru aproximativ 1 ora.Daca este nevoie mai adauga din cand in cand apa.Condimenteaza dupa gust.

 

COMENTARII (6)

marcela1979 1

06.05.2014, 06:39

imi place iepurele

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:09

aura78 1

08.05.2014, 21:24

Multumesc ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D