Iepure cu ciuperci champinion

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2010 | 7398 vizualizari

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

19.05.2010, 17:51

Ce bunatate ai facut tu aici.Asa ca vin cu tot cu furculite.

epurasha2bb 1

19.05.2010, 18:08

Sylvia chiar ma gandeam ce sa pap eu bun de la tine! si tu mi-a gatit verisorul!glumesc si eu din cauza numelui, arata delicios si fiindca am si mancat asa ceva stiu sigur ca e o mancare savuroasa la care precis ai primit multe laude de la mancaciosi.

Roxana 1

19.05.2010, 18:24

foarte bun

Sylvia 1

19.05.2010, 18:26

sincer Epurasha nu am nici o sensibilitate la a manca carne de iepure aici , daca il gasesc mereu bucati e la fel ca oricare ata carne, e drept ca daca ne gandim la cel cu blanita ne cam taie pofta . ai fost foarte simpatica , pupici .

Sylvia 1

19.05.2010, 18:26

Roxana si Silvioara va multumesc

nadina73 1

19.05.2010, 18:36

sylvia daca las iepurele si iau ciupercile e bine ?sant favoritele mele arat super bine 5 furcu

Sylvia 1

19.05.2010, 18:39

Nadina multumesc, cu tine sa tot fac afaceri daca asa facem imparteala

nadina73 1

19.05.2010, 18:49

Rocsi 1

19.05.2010, 19:40

ce minunat arata

madi_marin 1

19.05.2010, 19:48

wow.....5 furculite....arata minunat....

Bunica 1

19.05.2010, 22:00

Sylvia, iepurele trebuie sa-l gatesti fara sa te gandesti la el. L-ai pregatit super ! Nu stiu daca a mai ramas ceva, dar eu am furat o portie virtuala. Sac!

vero_closca 1

20.05.2010, 08:51

demential arata! vreau si eu o portie! si vin cu 5 furculite!!!

vero_closca 1

20.05.2010, 08:53

sambata tai si eu (sotul,de fapt) primul iepure din noua noastra serie! pun la favorite reteta si o sa o incerc si eu!

lia maria 1

20.05.2010, 09:34

ce bunatate 5 furculite cu drag

Sylvia 1

20.05.2010, 09:57

Bunica multumesc, aveti dreptate

Sylvia 1

20.05.2010, 09:57

Madi, Rocsi, Lia va multumesc !

Sylvia 1

20.05.2010, 09:58

Vero super ca ai tu iepuri, vezi ca cel de casa s-ar putea sa se faca putin mai greu, lasi timpul de fierbere mai mare si adaugi ciupercile spre final

Miha 1

20.05.2010, 10:04

Eu vreau doar o ciuperca si o lingura de piure.

Sylvia 1

20.05.2010, 10:56

Mihaaaa deci si tu Brutus esti aparator a lui iepurila hmmm
Glumesc ca va inteleg pe fiecare eu am zic ca sunt mai "dura" daca nu sunt vegetariana nu prea crut ce este comestibil

Julie 1

20.05.2010, 13:37

Este foarte buna carnea de iepure! Eu am mancat! Acum...cui ii este mila, asta e! si puii sunt la fel de frumosi ca iepurasii..si totusi ii mancam mai des!

ANCA 1

20.05.2010, 18:33

de cand tanjesc dupa asa ceva!! delicatesa!

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:52

yam, yam carne de iepure...imi place si gatim destul de des...trebuie sa incerc si aceasta varianta..

Sylvia 1

21.05.2010, 12:48

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc