Iepure cu masline si ciuperci

de fluturas in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2009 | 16632 vizualizari

 

o mancare absolut delicioasa pentru familia mea...
am vanatori in familie si mai capat si eu materie prima proaspata!

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure cam 1kg
  • 300g masline
  • o cutie de ciuperci intregi
  • bulion
  • piper
  •  boia dulce
  • maghiran
  • foi de dafin
  • 250ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu masline si ciuperci:

Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite(nu mai sunt asa sarate si nu amarasc sosul),am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina frecata cu apa rece)cam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Adinacarla 1

05.01.2010, 13:49

E super buna reteta....am incercat-o....multumesc Fluturas....
Am pus ciuperci proaspete...oare am gresit? si vin rosu de casa

lira 1

23.09.2010, 23:15

Fluturas am vazut reteta asta in cartea "Bucate alese de prin tara culese". Era pe lista de asteptare ca am 2 juniori in frigider de cate un kg. Diferenta e ca nu avea ciuperci. Cu ciuperci cred ca trebuie sa fie mult mai buna. ... Si care a fost parerea generala referitor la reteta???

Bya Ralu 1

06.02.2013, 11:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor