Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi

de Bucataras Monica in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2013 | 6146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar pasta rosii
  • 4 rosii
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cimbru
  • masline
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de lingurita zahar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi:

Carnea de iepure se spala  si se da in cateva clocote .

Intre timp se  pune ceapa la calit , se adauga si cateii de usturoi( care se scot ) , se pune si carnea  , se lasa un pic ( sa prinda culoare ) se adauga pasta de rosii , zaharul  , vinul , boabele de piper , foile de dafin , cimbrul si lingura de otet .

Se lasa pina ce carnea este aproape gata , apoi se adauga rosiile pasate ,iar la final maslinele si patrunjelul .

Se poate servi asa sau cu  piure de cartofi.

TIPS-URI

1

este reteta lui Miuta si ii multumesc , dar mai are unele modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor