Iepure de curte la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 2 Oct 2014 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure proaspat (pulpele, pieptul si ficatul am folosit )
  • 1-2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 gr unt
  • Pentru piure :
  • 1 kg cartofi rosii
  • + 45 gr unt
  • + sare
  • + vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure de curte la cuptor:

Portionam iepurele ;

Pregatim o tava de cuptor in care punem untul taiat bucati ;

Asezam carnea ;

Condimentam ;

Turnam 1-2 pahare de apa , acoperim cu staniol si dam la cuptor pentru 40-50 minute la 190 gr ;

Scoatem tava din cuptor si indepartam staniolul ;

Punem din nou in cuptor pentru 20-30 minute pana se rumeneste ;

Piure-ul : Curatam cartofii , clatim ;

Taiem fiecare rondele ;

Intr-o oala adaugam 2 l apa cu sare , asezam cartofii si dam la fiert pana cand intra furculita cu usurinta ;

Scurgem de apa , condimentam , adaugam unt , batem cu telul ;

Servim alaturi de iepure!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de curte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptură de iepure