Iepure la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2010 | 27013 vizualizari

 

am tras cu ochiul la una din retetele Sylviei si am luat ideea cu berea pusa la iepure....

 

INGREDIENTE

  • 1iepure de casa
  • piper,sare.vegeta
  • 1lingura sos soia
  • 1lingura sos worcester
  • usturoi
  • slanina
  • foi de dafin
  • ulei de masline
  • 1ardei gras
  • 2cepe verzi
  • 1borcan ciuperci
  • 1lingurita rozmarin
  • patrunjel
  • 1morcov
  • 100ml suc de rosii
  • 1legatura de patrunjel
  • 1lingurita cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se spala iepurele.Se face un sos din sosul de soia si woecester,ulei,sare,piper,rozmarin,cimbru si vegeta si se unge iepurele si se lasa cateva ore la rece.

Se pune iepurele in vasul roman,se impaneaza cu slanina si usturoi,turnam berea,sucul de rosii si amestecul in care a stat iepurele.

Se pun ardeii tocati marunt,morcovul taiat rondele,ardeiul maruntit,ciupercile,ceapa taiata rondelesi patrunjelul tocat marunt,2-3foi de dafin,se mai sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se da la cuptor cu vasul acoperit 2 ore,apoi se da jos capacul si se mai lasa 30minute pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu piure de cartofi si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

ela 1

23.07.2010, 00:48

Sylvia astept sa vad daca ti-a placut

ela 1

23.07.2010, 00:49

Laly nu fa inundatie

yaya 1

27.09.2010, 22:12

o sa incerc si eu sper sa fie bun ca asa arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon