Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida

de rodicamaria in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2014 | 3947 vizualizari

 

Iepurele din oferta de la LIDL.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si spatele dintre pulpe
  • 1 lingura mustar cu boabe(tot de la Lidl)
  • 1 varf de lingurita rozmarin(uscat)
  • Vegeta
  • 1 cartof dulce
  • 4 buchete mari de conopida
  • 1 lingurita unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida:

Mustarul l-am amestecat bine cu uleiul.Carnea am spalat-o sub jet de apa si am sters-o cu servetel.Apoi am uns carnea cu mustarul si am dat la frigider pt. o ora.

Apoi am adaugat putina apa si am presarat vegeta si rozmarin peste carne , am pus capacul si am dat cratita la cuptor la foc mic. Cam dupa 45 min am intors carnea pe partea cealalta , am presarat-o cu  vegeta si am mai dat la cuptor , tot cu capac inca 45 min.Am mai lasat apoi fara capac inca 15 min , pt. a se rumeni.

Cartoful dulce l-am curatat de coaja , l-am spalat , l-am taiat cubulete si l-am fiert in apa cu sare.Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fost fierte le-am pus impreuna intr-o cratita cu untul , 1/2 lingurita vegeta si cateva linguri din zeama in care a fiert cartoful si am facut piureul.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si usturoi la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline