Iepure la cuptor in vas roman

de michello_24 in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 15651 vizualizari

 

daca vrei sa ai parte de o friptura pe cinste gateste-o in vas roman

 

INGREDIENTE

  • un iepure 
  • cimbru
  •  usturoi
  • o cana vin rosu de tara
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor in vas roman:

Se spala bine iepurele si se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia (eu l-am taiat in 6 buc)

se unge cu ulei si  cu toate condimentele de mai sus,dupa care se aseaza in vasul roman.

Dupa 20-25 min se adauga si  cana cu  vin .

Din cand in cand eu am mai intors bucatile de pe o parte pe alta.

Cand considerati ca s-a facut carnea scoateti capacul  si atunci carnea va deveni frumos  rumenita.

POFTA BUNA ... 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor