Imbucaturi de pizza din paine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 1878 vizualizari

 

Acest preparat face parte din seria "ce sa mai rontaim". Se pregateste repede, miroase extraordinar este potrivit pentru musafirii neasteptati sau pentru momentele cand urmarim un film.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de bagheta (paine);
  • o mana de masline (fara samburi, taiate rondele);
  • 5 linguri cu pasta de rosii;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • putin busuioc;
  • putin oregano;
  • putin cimbru;
  • 1 carnat trandafir;
  • 150 gr. cascaval ras;
  • putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imbucaturi de pizza din paine:

Taiem bageta in doua, pe lungime.

Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare.

Ungem feliile de paine cu acest amestec.

Cascavalul ras il asezam peste sosul de rosii.

Taiem carnatul rondele subtiri si il punem peste cascaval. Maslinele le taiem si le asezam langa bucatile de carnacior. Presaram cu condimente, asexam totul in tava si lasam la cuptor, la 240 grade pentru aproximativ 15 min pana se topeste cascavalul si se rumeneste carnatul.

Taiem cu un cutit de paine, felii late de 2-3 cm si servim.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu bere rece.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238133
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238134
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238135
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238136
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238137
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238138
retete culinare - Imbucaturi de pizza din paine 238139

COMENTARII (18)

scortisoara 1

20.06.2013, 17:31

cui ii mai trebuie pizza cand ai asa bunatate :-j , super idee!

Bunica 1

20.06.2013, 19:26

Picazzete minunate!

marcela1979 1

20.06.2013, 20:18

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21