Impletite cu branza

de mamaieelena in Dulciuri, 31 Ian 2011 | 3107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu aluat fraged congelat
  • 250 gr.branza dulce
  • 2-3 linguri cu zahar (eu am pus miere)
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletite cu branza:

Se pregateste mai intai branza care se pune intr-un castron cu un ou, sare, zahar,stafide si coaja de lamaie. Aluatul dezghetat se pune pe masa de lucru si se taie in 6 bucati .Impartim branza pe fiecare bucata de aluat si le impletim apoi se pun intr-o tava de aragaz pe care am pus hartie de copt .Incalzim cuptorul la 200 de grade si se ung cu ou batut se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna,

 

RETETA IN IMAGINI

Impletite cu branza-0
Impletite cu branza-1
Impletite cu branza-2
Impletite cu branza-3

COMENTARII (27)

csillag1993 1

21.02.2011, 18:17

Arata fenomenal!

SENO 1

02.09.2011, 16:02

mamaie ia-ma si pe mine sa-ti ajut pe-acolo pe la bucatarie promit sa fiu harnica ......la mancat

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:32

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04