Impletitură rustică cu Miez de lapte şi spanac

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2012 | 5255 vizualizari

COMENTARII (75)

Sim0na 1

25.04.2012, 22:45

Chiar acum am trimis un mail la ei.. Aveam deja un mail prin care ma informau ca va ajunge abia sapt asta coletul.. dar maine e deja joi.. Multumesc oricum Dia.

diaconta 1

25.04.2012, 22:49

Nu-i de ce Sim0.sper sunt convinsa ca vor rezolva

Sim0na 1

25.04.2012, 22:55


cocolina 1

26.04.2012, 01:15

foarte buna

Sidy 1

26.04.2012, 08:10

Waw ce bunatate !!!

Mutulica 1

26.04.2012, 08:18

Rustica asta a ta e cam boiereasca .

Mutulica 1

26.04.2012, 08:19

Adica imi place .

Panacris 1

26.04.2012, 08:41

Super ingenioasa si delicioasa impletitura!

diaconta 1

26.04.2012, 09:07

Costel,cred ca "rustica" se refera doar la aspect ca eram asa obosita,chiar ma mir ca arata asa dupa ce m-am chinuit s-o transfer in tava
cum de-ti place ca am pus si oleaca de smantana pe spanac ?

jolygina 1

26.04.2012, 09:18

ce de miez de lapte

diaconta 1

26.04.2012, 09:40

Jolygina,ne-a napadit miezu' asta

La Ancuta 1

26.04.2012, 10:19

eu nu sunt mofturoasa, asa ca vreau o portie mare, mare

La Ancuta 1

26.04.2012, 10:19

Am facut si eu ceva asemanator, cu miez de lapte si leurda

diaconta 1

26.04.2012, 10:47

Bine Anco,MAREEEEE sa fie

deliciousflavours 1

26.04.2012, 10:47

eu nu sunt prietena cu spanacul , dar imi place tare mult ce ai creat!

diaconta 1

26.04.2012, 11:02

Angi,poti sa pui orice la umplutura,eu am vrut si spanac de data asta sa mai prind ceva puteri

roxanabucataras 1

26.04.2012, 11:59

bine mai arata

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:14

delicios si arata frumos

lia maria 1

26.04.2012, 20:02

ce bine arata

Bucataras Medi 1

27.04.2012, 11:06

wow................cum arata............salivez,salivez,salivez.

diaconta 1

27.04.2012, 11:09

Medi
Lia
Mamaie

Bunica 1

30.04.2012, 23:12

Liliacul e pentru cei de la delaco?Cred ca a fost o bunaciune!

diaconta 1

01.05.2012, 18:22

Buni,liliacul e pentru bucuria tuturor,cred ca toata lumea il iubeste

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 22:28

arata super bine!

BuniMaria 1

25.08.2012, 19:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf