Indiene cu frisca

de Roxana in Prajituri, 18 Mai 2010 | 12456 vizualizari

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 20:10

arata tare bn, dar 15 oua?

Roxana 1

18.05.2010, 20:15

pusikmea, 15 oua. asa am reteta de la mama.nu stiu daca ar merge si cu mai putine. poate intr-o tava mai mica.

susu 1

18.05.2010, 20:32

ce draguta e papusa asta neagrasigur pentru ea ai facut indienele

Roxana 1

18.05.2010, 20:34

da susu, multumesc.nu mananca numai morcovel ciocolata mea, deocamdata

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 20:53

susu vad ca te-ai pus la racolat piticii de pe siteapp e tare dragalasa fetita ta

Roxana 1

18.05.2010, 21:06

pusikmea, multumesc, la fel ca a ta

nadina73 1

18.05.2010, 21:27

super bun arunca si la mine ca iti dau clatite5 furcu

Roxana 1

18.05.2010, 21:33

nadina esti comicafacem targul

silvi0ara 1

18.05.2010, 21:36

Ce bine arat,imi plac mult.

Rocsi 1

18.05.2010, 21:46

arata tare tare gustos

Roxana 1

18.05.2010, 21:53

multumesc fetelor poftiti ca mai am. inca na venit sotul de la munca

Miha 1

18.05.2010, 22:03

Foarte bine arata prajitura ta. Iar "ciocolatica" asta mica a ta e delicioasa.

Roxana 1

18.05.2010, 22:13

multumesc miha. sa stii ca salivand la retetele tale a trebuit sa fac ceva dulce si fetita ta e tare scumpa

Bucataras 1

18.05.2010, 22:47

Astea erau prajiturile mele preferate de la cofetaria hotelului din micul oras in care m-am nascut. Erau cu blatul rotund, format din doua parti

Roxana 1

19.05.2010, 00:00

e prima data cand am facut, foarte bune si usoare

Sylvia 1

19.05.2010, 18:28

Astea erau preferatele mele in Liceu mortala reteta !

Roxana 1

19.05.2010, 18:29

te servesc cu una?? ca mai am

gaby_duceag 1

22.05.2010, 20:14

si eu, mai sunt?

Roxana 1

22.05.2010, 21:51

nu mai sunt dar o sa mai fac cu siguranta

mihaelar63 1

16.01.2011, 20:42

La multi ani Roxana !!! multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi .

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lapte