Inele de calamar si sos de iaurt

de MyCookingLife in Peste, 12 Mar 2012 | 11827 vizualizari

 

O gustare rapida si delicioasa! Nu stiu daca exista reteta aceasta, insa asa am avut eu pofta sa prepar inelele acestea!

 

INGREDIENTE

  • Nu am cantarit cantitatile!
  • inele calamar
  • 1 cubulet unt1 lingura ulei masline
  • usturoi
  • chilli
  • busuioczeama de la jumatate de lamaie
  • vin alb
  • sare

Sos iaurt:

  • 200 g iaurt cremos
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • 1-2 catei usturoi
  • sare
  • piper alb ( ca sa nu se strice aspectul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar si sos de iaurt:

Se calesc inelele in unt si ulei, cu jumatate din usturoi, taiat jumatati, chilli, zeama de lamaie pana ce se evapora sucul lasat de calamar. Apoi se adauga vinul alb, busuiocul tocat si restul de usturoi dat prin presa de usturoi. Se lasa la foc mic pana ce se evapora vinul.

Se amesteca ingredientele se sos si se serveste deasupra ineleleor de calamar.

 

COMENTARII (18)

MyCookingLife 1

12.03.2012, 20:01

Multumesc! Mie mi-au placut!

emilbigiu 1

31.07.2014, 22:29

perfect

MyCookingLife 1

03.08.2014, 23:43

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59