Inghetata

de ana in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 3634 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

28.04.2010, 18:13

super

Bucataras Medi 1

28.04.2010, 18:50

Ina 1

28.04.2010, 19:21

Adica noroc cu mine!!!!!!!!!

Ina 1

28.04.2010, 19:23

Ah, da! Acum am citit finalul. Pe mine nu poate decat sa ma bucure ca reteta mea prinde , si inca bine !

nadina73 1

28.04.2010, 20:12

super buna arata grozav,felicitari ana si ina

Ina 1

28.04.2010, 20:26

nadina. Si gabi, ca ana la gabi a vazut-o

gaby_duceag 1

28.04.2010, 20:36

nadina73 1

28.04.2010, 20:39

ana 1

28.04.2010, 20:48

Da mai ,eu am vazut-o pe forum, dar scria parfe si in mintea mea m-am gandit la altceva ,nici nu am citit reteta ca mai vedeam prin cofetarie niste patrate care se numeau parfe .Si gabittzu mi-a facut pofta ieri ,cic face inghetata ...asa am descoperit ca era ceea ce vazusem eu .
Multumesc Inei de reteta si Gabitzei ca mi-a facut pofta

ana 1

28.04.2010, 20:49

Cum spunea si Ina cea cu ness ee buna tare .
Nadina multumesc

Ina 1

28.04.2010, 20:53

Ana, deobicei parfe se spune la inghetata bazata pe frisca batuta. eu o numeam "inghetata in 3 culori" ( asa am numit-o si-n revista) , dar am zis sa-i pun aici o denumire mai cu mot

ana 1

28.04.2010, 20:58

Multumesc Ina de lamuriri ,nu ma atrageau in nici un fel acelea din cofetarie deaceea am respins .Invatare de minte ,sa nu citesti numai titlu

Ina 1

28.04.2010, 21:07

mihaelar63 1

28.04.2010, 22:58

e de retinut , doar vine azi - maine vara

ana 1

29.04.2010, 07:27

Asa'i mihaela dar nu-i de refuzat nici acum

nadina73 1

05.05.2010, 23:03

super as pune 5 linguri dar nu sant numai furuclite asa ca ne descurcam si cu astea,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lemon cake