Inghetata cremoasa de capsuni

de Criss in Dulciuri, 12 Iun 2012 | 2234 vizualizari

 

Azi va servesc cu o inghetata delicioasa, cremoasa si fina cu savoare si parfum de capsuni. Iubesc laptele condensat DeLatte (nu, nu e o reclama :) ) e doar o concluzie la care am ajuns dupa ce am folosit nu mai putin de 10 cutii pana acum. Si abia astept o noua promotie :) sa-mi comand din nou. De aceasta data din nou l-am folosit la prepararea unei inghetate, pentru ca mai ales acum vara, suntem mari amatori de inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat
  • -200 ml frisca (frisca naturala ar fi fost ideala, dar merge si Meegle)
  • -1 ceasca sos de capsuni (cam 150 ml, dar merge si mai mult)
  • -4-5 linguri iaurt natural
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de capsuni:

Se bate frisca, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si foarte fina. Se pune crema in cutii de plastic si se lasa in congelator. Dupa aproximativ 3 ore arata asa cum se poate vedea in boluri, cremoasa si numai buna de savurat cu sos de ciocolata deasupra.

Pentru sos, se zdrobesc cu mixerul vertical capsunile, se adauga 1-2 linguri zahar, nu prea mult ca laptele condensat e ff dulce. Se pune sosul pe foc si se lasa sa dea un clocot.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata cremoasa de capsuni 166709
retete culinare - Inghetata cremoasa de capsuni 166710
retete culinare - Inghetata cremoasa de capsuni 166711
retete culinare - Inghetata cremoasa de capsuni 166712

COMENTARII (19)

Sim0na 1

12.06.2012, 12:30

Ce bunatate...

T I M E A 1

12.06.2012, 12:41

ce bine arata!

iri_iri 1

12.06.2012, 21:35

tare merge acum o inghetata la c aldura de afara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59