Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Azi va servesc cu o inghetata delicioasa, cremoasa si fina cu savoare si parfum de capsuni. Iubesc laptele condensat DeLatte (nu, nu e o reclama :) ) e doar o concluzie la care am ajuns dupa ce am folosit nu mai putin de 10 cutii pana acum. Si abia astept o noua promotie :) sa-mi comand din nou. De aceasta data din nou l-am folosit la prepararea unei inghetate, pentru ca mai ales acum vara, suntem mari amatori de inghetata.
Se bate frisca, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si foarte fina. Se pune crema in cutii de plastic si se lasa in congelator. Dupa aproximativ 3 ore arata asa cum se poate vedea in boluri, cremoasa si numai buna de savurat cu sos de ciocolata deasupra.
Pentru sos, se zdrobesc cu mixerul vertical capsunile, se adauga 1-2 linguri zahar, nu prea mult ca laptele condensat e ff dulce. Se pune sosul pe foc si se lasa sa dea un clocot.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult