Inghetata cremoasa de capsuni

de Criss in Dulciuri, 12 Iun 2012 | 4293 vizualizari

 

Azi va servesc cu o inghetata delicioasa, cremoasa si fina cu savoare si parfum de capsuni. Iubesc laptele condensat DeLatte (nu, nu e o reclama :) ) e doar o concluzie la care am ajuns dupa ce am folosit nu mai putin de 10 cutii pana acum. Si abia astept o noua promotie :) sa-mi comand din nou. De aceasta data din nou l-am folosit la prepararea unei inghetate, pentru ca mai ales acum vara, suntem mari amatori de inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat
  • -200 ml frisca (frisca naturala ar fi fost ideala, dar merge si Meegle)
  • -1 ceasca sos de capsuni (cam 150 ml, dar merge si mai mult)
  • -4-5 linguri iaurt natural
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de capsuni:

Se bate frisca, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si foarte fina. Se pune crema in cutii de plastic si se lasa in congelator. Dupa aproximativ 3 ore arata asa cum se poate vedea in boluri, cremoasa si numai buna de savurat cu sos de ciocolata deasupra.

Pentru sos, se zdrobesc cu mixerul vertical capsunile, se adauga 1-2 linguri zahar, nu prea mult ca laptele condensat e ff dulce. Se pune sosul pe foc si se lasa sa dea un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

12.06.2012, 12:30

Ce bunatate...

T I M E A 1

12.06.2012, 12:41

ce bine arata!

iry-gabriela 1

12.06.2012, 21:35

tare merge acum o inghetata la c aldura de afara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni